Intern kommunikation

Dine medarbejdere er altid i centrum, så giv dem de bedste muligheder for at yde optimalt!

SMS’er bliver en stadig mere anvendt kommunikationsform mellem virksomheder og deres kunder eller medarbejdere.

Internt i virksomheder er det muligt at oprette grupper med forskellige medarbejderes numre, så det eksempelvis kun er IT-afdelingen, der bliver alarmeret ved et IT-nedbrud.
I logistik-virksomheder kan SMS’er bruges til at kommunikere om hvor enkelte lastbiler eller forsendelser befinder sig.

Læs meget mere her på siden eller læs om, hvad SMS2GO kan gøre for virksomheder og b2b ved at klikke på knappen:

sms2go godkend sms

Prøv gratis

sms2go developer

Planlægning

 • Send hurtigt beskeder, når der er vagtændringer.
 • Modtag syge- og fri-meldinger på tovejs SMS.
 • Kontakt os for mere info om, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.
 • Nå alle dine medarbejdere inden for få minutter.
 • Flet personlige data i dine beskeder.
 • Opdater automatisk dit medarbejderarkiv en gang i døgnet via Excel, online XML data, Office 365.

Et konkret eksempel på intern kommunikation med en SMS gateway

Her følger en fiktiv historie om, hvordan vores SMS gateway kan bruges til både internt og eksternt at kommunikere driftsmeddelelser.

“Kom til mødelokale 2 om 5 minutter. Virksomheden har været udsat for et hackerangreb”. 

Sådan lyder SMS’en, der på samme tid bliver modtaget af tre forskellige medarbejdere i virksomheden. Afsenderen er virksomhedens IT chef. I dette øjeblik sidder han ved frokostbordet i virksomhedens kantine. Han har netop selv modtaget en driftmeddelelse på SMS, som har gjort ham opmærksom på den potentielle katastrofe.

Virksomheden arbejder med hosting og cloud-løsninger – blandt andet en række webshops. Virksomheden har naturligvis backup af den fornødne data, men et hackerangreb har alligevel potentiale til at skabe driftsforstyrrelser, og det kan potentielt betyde mistet indtjening og nedetid for de mange webshops.

Email til SMS

IT-chefen sender en e-mail til de medarbejdere, som skal løse problemet sammen med ham. Virksomheden er kunder hos SMS2GO, og har derfor setuppet til at omdanne e-mails til SMS-beskeder.

Integrationen med virksomhedens øvrige software sørger selv for at omdanne e-mailen til en SMS-besked, som derefter bliver sendt til de relevante medarbejdere.

IT-chefen har allerede oprettet grupper med virksomhedens medarbejdere i forskellige afdelinger. Det gør, at han med få klik kan sende gruppe-SMS’er til hele afdelinger eller særlige medarbejdergrupper gennem sin email. Det er dog ikke nødvendigt at indkalde en hel afdeling i dette tilfælde. I stedet finder han manuelt medarbejdernes individuelle kontaktoplysninger, og fortæller systemet, at de skal kontaktes via SMS.

Effektiv kontrol

På vej tilbage til sit kontor kan han tjekke status på den SMS, han netop har afsendt til sine tre medarbejdere. Han logger ind på SMS2GO’s brugerflade, hvor han kan se, at SMS’erne er nået frem til modtagerne.

På kontoret tænder IT-chefen sin computer og finder kartoteket med kundernes mobilnumre frem. Inden han går til mødelokalet finder han hurtigt den kundegruppe, han vurderer er i farezonen for at blive berørt af angrebet. Via den API-løsningen, som gør at funktioner fra SMS2GO kan benyttes direkte i virksomhedens egne it-løsninger og specifikt software, sender han hurtigt en gruppe-SMS til kunderne:

”Kære kunde. På grund af en mulig trussel er vi nødt til omgående at opdatere enkelte servere. Der kan opstå mindre driftsforstyrrelser den næste halve time. Vi beklager. Mvh IT Virksomheden.”

IT-chefen og de tre medarbejdere finder hurtigt truslen og omfanget af problemet. De opdaterer de påvirkede servere og sikrer, at driften ikke længere er truet. Efterfølgende sender IT-chefen via sin computer en opdatering til kunderne:

”Vi har nu gennemført opdatering af servere og har genoprettet normal drift. Kontakt os, hvis du oplever problemer efterfølgende. Mvh IT Virksomheden.”

sms eksempel

Forretningsdata

Lad dine medarbejdere abonnere på værdier i jeres eget data. Hvis der opstår et match på en værdi, kan SMS2GO sende en besked til medarbejderen.

Det kan eksempelvis være et antal besøgende på hjemmesiden, der rammer et bestemt antal, eller trykket i et hydraulisk system, der falder.

sms muligheder

Prøv os uden binding i 14 dage – helt gratis

Du kan roligt teste med vores lille gratis pakke af SMS beskeder.
Alt du skal gøre er at trykke på knappen under denne tekst og oprette din konto.
Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til lige præcis dig.

sms2go developer

Er der noget du vil spørge om?

Send en SMS med dit spørgsmål til 1276 eller

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Det har andre spurgt om (FAQ)

  Hvad er jeres kapacitet? 

  Vi har altid en overkapacitet på omkring 10 SMS’er per sekund. Det sikrer os, at vi ved ekstraordinære begivenheder kan nå ud til alle. Vi sørger for løbende at opgradere vores system, så vi altid kan følge med.

   

  Kan I sende i hele verden?

  Ja – vores gateway sikrer den bedste trafik i hele verden. Vi tilbyder desuden tovejs-trafik i mange lande. 

   

  Har rendundante endpoint?

  Ja – vores endpoint er altid redundant så vi sikrer at I altid kan aflevere jeres trafik til os.