SMS gateway løsninger og muligheder

Med en SMS gateway får du mange muligheder for at udnytte SMS’er til at komme i kontakt med kunder, køre kampagner, yde bedre kundeservice og mange andre ting.

De mange muligheder bliver nærmere beskrevet i denne artikel.

email og sms

Hvad kan man bruge en sms-gateway til?

SMS-nyhedsbreve

En oplagt måde at bruge en SMS gateway på er til at udsende SMS-nyhedsbreve. Når abonnenter tilmelder sig din liste, kan du sende dem et SMS-nyhedsbrev med information om særlige rabatter eller specielle begivenheder.

SMS-grupper

Funktionen SMS-grupper gør, at du kan importere telefonnumre og navne til en modtagerliste, du definerer på forhånd (fx kunder eller medarbejdere). Når listen er klar, kan du bruge en funktion til at indsætte individuelle navne i en standard-besked for at gøre beskederne mere personlige.

SMS til reservationer

En SMS gateway kan også være nyttig for eksempelvis restauranter, der gerne vil give gæster mulighed for at skrive sig selv og/eller bekendte på en gæsteliste via SMS. Navnene fra listen kan nemt eksporteres til Excel og printes ud.

SMS-afstemninger

Du kender sikkert funktionen fra fjernsynet, hvor du kan stemme på din yndlingsdeltager fra Vild med dans eller X Factor. Det er muligt på grund af en SMS gateway. Med SMS2Go kan du også benytte SMS-afstemninger til at registrere dine kunders holdning til et bestemt emne eller spørgsmål. Resultatet af afstemningen kan automatisk eksporteres til Excel.

SMS-notifikationer

Stadig flere webshops bruger en SMS gateway til at holde deres kunder orienteret om ordrestatus og forsendelse af pakker. Læger, tandlæger og frisører bruger systemet til at minde patienter og kunder om, at de har en konsultation. Cykelsmede og værksteder sender en SMS, når bilen eller cyklen er klar til afhentning. Transportselskaber informerer om forsinkelser og aflyste afgange.

SMS-konkurrencer

SMS-konkurrencer er en anden funktion, som en SMS gateway giver. Med denne funktion kan du afholde konkurrencer og lade systemet trække én eller flere vindere helt automatisk. Hvis du selv ønsker at finde en vinder, kan du eksportere alle deltagere, der har svaret rigtigt, til Excel.

SMS-nyhedsbreve

Med SMS2Go kan dine kunder tilmelde sig dit nyhedsbrev ved at sende en SMS.

Når de er tilmeldt din liste, kan du sende dem et SMS-nyhedsbrev med information om særlige rabatter eller specielle begivenheder.

At sende et sms-nyhedsbrev kan måske virke en smule utraditionelt, men det kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

Men hvorfor er det noget for dig?

29% af pladsen i en indbakke optages af e-mail-nyhedsbreve. Det er mere end nogen anden type e-mail. Det er endda mere end mails fra sociale medier, mere end e-kort fra dine bedsteforældre og endnu mere end kvitteringer og andre transaktionsmails.

Eksplosionen af​​e-mail-nyhedsbreve er en udfordring for selv det mest talentfulde team af marketingtekstforfattere og designere.

Men det er ikke blot konkurrence fra andre nyhedsbreve, der er udfordringen for e-mail-nyhedsbreve.

Ændringer i e-mail-indbakker – som Gmails fane ”Kampagner” – gør det mindre sandsynligt, at dit publikum overhovedet ser dit nyhedsbrev.

Alt dette peger på et behov for en ny tilgang til distribution.

Det er her, sms-nyhedsbreve kommer ind.

sms2go code
checklist sms

Fordelen ved sms-nyhedsbreve

Der er to måder, du kan bruge tekstbeskeder til at forbedre engagementet med dit nyhedsbrev:

 1. Du kan sende et link til en webversion af dit nyhedsbrev
 2. Du kan sende din læser en SMS om, at du lige har sendt dem dit nyhedsbrev via e-mail

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at en af ​​fremgangsmåderne fungerer for dig, skal du overveje følgende to tal:

 • Engagementet for SMS-beskeder – altså den mængde mennesker, der vælger at interagere med beskeden – er seks til otte gange højere end for e-mail
 • SMS-marketingkampagner fungerer syv gange bedre end marketingkampagner via e-mail

Nu tænker du sikkert: “Folk ønsker ikke at modtage tekster fra min virksomhed.” Men det er ikke det, man kan se i forskellige data. I en undersøgelse fra it-virksomheden Twilio ønsker 85% af de adspurgte forbrugere at være i stand til at få beskeder fra forhandlere.

Det er ikke kun et af de mest effektive marketingværktøjer, men det er også underudnyttet. Kun 7% af virksomheder bruger i øjeblikket SMS til at kommunikere med kunder.

Hvis du vil udnytte potentialet i SMS-markedsføring og få mere engagement end dine nyhedsbrevs-e-mails kræver det blot, at du udvider din SMS-nyhedsbrevs-abonnentliste.

Rygraden i et vellykket sms-nyhedsbrev adskiller sig ikke fra en vellykket e-mail. Du har brug for en engageret abonnentliste.

Hvis du har indsamlet telefonnumre fra dine e-mail-abonnenter og ikke har fået udtrykkeligt skriftligt samtykke til at sende en sms til disse mennesker, er det dog dårlige nyheder: Du kan ikke sende disse mennesker en SMS med dit nyhedsbrev ud af det blå.

Derfor er det en god idé at være opmærksom på at få udtrykkeligt samtykke allerede nu, før du begynder at tænke på at lave et SMS-nyhedsbrev.

SMS-grupper

Hos SMS2Go giver vi mulighed for, at du kan importere telefonnumre og navne til en modtagerliste, du definerer på forhånd (fx kunder eller medarbejdere).

Når listen er klar, kan du bruge en funktion til at indsætte individuelle navne i en standard-besked for at gøre beskederne mere personlige.

Denne form for hurtig og effektiv kommunikation, også kendt som gruppe-SMS, giver din organisation eller virksomhed mulighed for at markedsføre produkter eller tilbud til kunderne med et enkelt klik. En gruppe-sms-tjeneste giver virksomheder mulighed for at oprette forbindelse til mange forskellige mennesker, store og små på én gang.

98% af tekstbeskeder åbnes, hvilket gør det til en af de mest effektive måder at nå ud til folk hurtigt. SMS2Go giver dig mulighed for at sende en gruppebesked til et hvilket som helst antal modtagere.

gruppe-sms
sms muligheder

SMS gateway til information om notifikationer og reservationer

En SMS gateway kan også være nyttig for eksempelvis restauranter, der gerne vil give gæster mulighed for at skrive sig selv og/eller bekendte på en gæsteliste via SMS.

Navnene fra listen kan nemt eksporteres til Excel og printes ud.

Stadig flere webshops bruger en SMS gateway til at holde deres kunder orienteret om ordrestatus og forsendelse af pakker. Læger, tandlæger og frisører bruger systemet til at minde patienter og kunder om, at de har en konsultation. Cykelsmede og værksteder sender en SMS, når bilen eller cyklen er klar til afhentning. Transportselskaber informerer om forsinkelser og aflyste afgange.

En SMS gateway kan også benyttes af erhvervslivet til markedsføring, der giver mulighed for at interagere med kunder via tekst. Det svarer til en e-mail-kampagne, men det er hurtigere og lettere at oprette, da det ikke kræver nogen annonce. Det kræver blot en indledende kampagne for at få kundernes telefonnumre og en besked på 160 tegn.

Mange marketing-arbejdere vil måske understrege hvor vigtigt det er at få kundernes e-mail, men faktisk er det lige så vigtigt – hvis ikke vigtigere – at få deres telefonnumre og få tilladelse til at kontakte dem i forbindelse med markedsføring.

Lang størstedelen af SMS’er (op mod 95%) bliver nemlig læst, og det hjælper dig med at nå en bred kundebase. Ikke alle har en smartphone, men stort set alle har en telefon med sms-funktioner.

Til sammenligning bliver kun 11% af e-mail-marketingbeskeder åbnet. Der kan altså være stor forskel på hvor meget succes man har med e-mail-kampagner kontra SMS-kampagner.

Vores telefon er det mest intime stykke teknologi, vi har. Det er altid med os, så du kan tilbyde den rigtige aftale til den rigtige person på det rigtige tidspunkt. SMS-kampagner er en nem måde at øge kommunikationen på og udvikle en strategi til at nå ud til flere og flere kunder.

SMS-afstemninger

Du kender sikkert funktionen fra fjernsynet, hvor du kan stemme på din yndlingsdeltager fra Vild med dans eller X Factor. Det er muligt på grund af en SMS gateway. Med SMS2Go kan du også benytte SMS-afstemninger til at registrere dine kunders holdning til et bestemt emne eller spørgsmål. Resultatet af afstemningen kan automatisk eksporteres til Excel.

Selvom der er en omkostning forbundet med denne undersøgelsesmetode, er det stadig en effektiv dag med dataindsamling – også inden for eksempelvis forskning.

At stille det rigtige spørgsmål til det rigtige publikum er en god praksis. Men at stille det rigtige spørgsmål til det rigtige publikum ved hjælp af den “rigtige platform” er endnu bedre! Og hvis du ikke ved, hvad vi mener med den ”rigtige” platform, så henviser det til det faktum, at langt de fleste mennesker har en mobiltelefon, der kan sende og modtage SMS-beskeder.

Når du giver dine kunder mulighed for at stemme på deltagere eller et specifikt emne via telefon eller SMS via vores SMS gateway kan du samtidig få opdateringer i realtid om resultaterne af din afstemning.

Opbyg reklame- og kundeinteraktion for ethvert produkt, service eller begivenhed gennem vores løsninger. Vi sørger for at give en problemfri serviceoplevelse.

SMS-afstemningsløsningen hjælper dig med at bringe møder, konkurrencer, valg og udstillinger til live. En af de største fordele ved at oprette en SMS-afstemning i modsætning til at bruge en online løsning til at lave afstemninger er, at en SMS-afstemning ikke kræver internetadgang. Det kræver ikke engang en smartphone!

sms2go godkend sms
sms2go code

Send sms fra computeren

En SMS gateway henvender sig primært til virksomheder, som bruger SMS i deres daglige arbejde, enten til kundeinformation, påmindelser eller mobil markedsføring. Når du bliver oprettet som bruger hos SMS2Go får du adgang til mange funktioner, som du kan bruge, hvis du regelmæssigt benytter SMS’er i virksomhedsregi til afsendelse af SMS fra PC.

Du kan bruge vores gateway til at sende SMS fra PC. Gennem vores systemer får du adgang til at udnytte muligheden ved at sende SMS fra PC – både gennem markedsføring men også som et målrettet redskab til intern og ekstern kommunikation. Det kan for eksempel være det store fragtfirma, der har brug for at holde kontakten internt mellem chauffører og et hovedkontor eller til at holde kunderne opdaterede om, hvornår deres pakke ankommer.

En måde man praktisk kan sende SMS fra PC er gennem e-mail-programmet, hvor SMS2Go nemt kan integreres ved hjælp af vores API.

Ved at bruge en unik genereret e-mailkode kan du oprette beskeder i din e-mail klient og få dem leveret som SMS’er hos dine modtagere. Du kan sende SMS fra PC både til enkelte modtagere og til en gruppe via gruppe SMS.

Det er også muligt at benytte noget af vores skræddersyede software – for eksempel vores app – til at håndtere afsendelse af SMS’er gennem vores SMS gateway.

Hvorfor skal du bruge en sms gateway?

I markedsføringsverdenen er mulighederne for innovation og kreativitet uendelige, og ofte overses nogle af de enkleste kommunikationsmetoder, og de bliver også ofte undervurderet. En af disse oversete kommunikationsmetoder er SMS-beskeder, som måske ofte bliver set som et levn fra fortiden i disse tider, hvor alt foregår online.

Størstedelen af ​​dine potentielle og eksisterende kunder til din virksomhed ejer sandsynligvis en smartphone, men ikke engang en smartphone er nødvendigt for at nå dine potentielle kunder på deres mobiltelefoner. Alle telefoner – selv de modeller der er målrettet ældre mennesker – kan SMS’e. På den måde er der altså mulighed for at nå et bredere udsnit af befolkningen end blot vi tjenester, der er afhængige af apps, mobilt internet eller en stationær computer.

Nøglen til at få dit produkt eller din tjeneste frem til potentielle og eksisterende kunder er synlighed, helst hvor dine kunder er, og hvordan gør man det bedre end at bruge et stykke teknologi, som nærmest hver eneste af os har indenfor rækkevidde? Mobiltelefonen. Mobil markedsføring hører ikke fremtiden til. Det findes allerede, og den er blevet gennemtestet og afprøvet i over 20 år! Integrering af SMS-markedsføring i din forretningspraksis vil sikre, at din virksomhed er opdateret med markedstendenser, da flere og flere virksomheder begynder at se fordelene ved at være der, hvor kunderne er.

Mobilt internet har revolutioneret den globale befolkning i nogen tid nu. Det har skabt mange måder at forbedre den enkeltes liv på – eksempelvis hos landmænd, der får tip om gødning ved hjælp af offentlige mobilapps, universitetsstuderende der bruger mobilt internet fra det øjeblik de vågner op, uanset om de skal læse avisen, bestille en taxa eller betale for et måltid.

Statistikker viser, at folk på tværs af aldersgrupper og erhverv er meget mere tilbøjelige til at foretage en handling på internettet, når de er tilgængelige via deres mobile enheder i forhold til stationære eller bærbare computere, hvor man typisk først skal tænde for dem og udføre en række mellemliggende handlinger, før man kan udføre den handling, man egentlig havde i tankerne.

Pointen er, at SMS-undersøgelsesværktøjer giver dig mulighed for at bruge en unik kombination mellem gamle og nye teknologier – SMS, der er mere tilbøjelige til at blive åbnet, og mobilt internet, der giver dem mulighed for at besvare undersøgelser eller foretage andre handlinger ved hjælp af mobilt internet, mens de er på farten!

Seks grunde til, at du skal bruge løsningerne og mulighederne ved en SMS gateway

 1. Umiddelbarhed

Med SMS-markedsføring er der ikke behov for, at kampagner har et bestemt grafisk design, hvilket kan spare en masse tid. Du skal blot beslutte, hvad din besked vil være. Derefter kan du sende beskeden ud til udvalgte kundegrupper. Det tager ikke længere tid end at sende en sms-besked på din egen telefon. En stor bonus ved at kommunikere via SMS er, at 90% af SMS-beskeder læses inden for 3 minutter efter modtagelse, hvilket betyder, at man forholdsvis hurtigt kan se et resultat af kampagnen.

 

 1. Intet behov for at genopfinde den dybe tallerken

Kunder elsker at bruge SMS-beskeder på grund af dets brugervenlighed, tilgængelighed og enkelhed. Det giver dig mulighed for at drage fordel af deres fortrolighed med dette kommunikationsmedium, der trods alt stadig bruges dagligt. Da de fleste mennesker sender og modtager SMS-beskeder hele tiden, er åbningsprocenten for SMS-markedsføring (den hastighed, som dine målrettede kunder faktisk åbner SMS-beskeden) hele 98%. Med hensyn til hvor often en SMS bliver læst er SMS-markedsføring langt foran enhver anden kommunikationsmetode. Så i stedet for at prøve at genopfinde den dybe tallerken, hvorfor så ikke bruge det, der allerede fungerer?

 

 1. Direkte knivskarp markedsføring

Hvad er en af ​​de ting, som de fleste mennesker absolut ikke kan forlade huset uden? Deres mobiltelefoner!

Faktisk er det sandsynligvis inden for rækkevidde i alle døgnets timer. Bortset fra at møde en kunde personligt eller ringe til dem via telefon, er SMS-markedsføring en af ​​de mest direkte måder at kommunikere på, samtidig med at du sikrer, at din besked bogstaveligt talt leveres lige i de rigtige hænder på nøjagtigt det rigtige tidspunkt. Hvor meget mere knivskarp end det kan din markedsføring blive?

 

 1. Lige til sagen

I en verden, der er overmættet med ulæste e-mails, oversete reklamer og pjecer og spam-mail, der simpelthen bare smides ud, er det let at se, hvad forskere taler om, når de bruger begrebet ”information overload”. På samme tid prøver vi at leve vores travle liv og overholde vores krævende tidsplaner. I modsætning til de ovennævnte kommunikationsmedier er SMS-beskeder det stik modsatte. De er små og enkle og kræver ikke for meget tid og opmærksomhed. Modtagerne får beskeden med det samme, og beskederne går lige til sagen. Tænk over det på denne måde. Hvor mange SMS-beskeder modtager du, som du hverken åbner eller læser?

 

 1. SMS-marketing er budgetvenlig

Uanset dit budget er SMS-kampagner generelt meget overkommelige, og du får også et sundt afkast på din investering i SMS-marketing. Med kun få øre pr. besked kan du skabe en meget målrettet kampagne uden at bruge hele markedsføringsbudgettet. Hos SMS2Go tilbyder vi overkommelige SMS-priser i Danmark og i resten af verden!

 

 1. Intelligent sporing

Når det kommer til detaljerede rapporter og sporingsdata tilbyder vi intelligent sporing og fortæller dig ikke kun, hvornår dine meddelelser er blevet sendt, men giver dig også detaljer om hvor mange mennesker, der har åbnet din besked, og nøjagtigt hvornår på tværs af mange kampagner, herunder detaljerede rapporter. Vi er desuden meget lydhør for at opsætte eller tilbyde de funktioner, som netop din kampagne har brug for.

SMS-markedsføring er virkelig en effektiv og omkostningseffektiv måde at forbedre dit salg og konvertere flere kunder. Det er også et godt redskab til simpelthen at kommunikere med dine kunder. Eksempelvis ved at give dem statusmeddelelser på deres ordre. Efterhånden som teknologien vokser og tilpasser sig bør SMS-markedsføring helt sikkert også inkluderes i dit marketingarsenal. Det er hurtigt, enkelt, tilgængeligt og meget direkte. Vi tror på, at det kan blive et værdifuldt redskab i dit kommunikations- og markedsføringsarsenal.

få sms beskeder

Kontakt os for at høre mere om vores SMS gateway

Hos SMS2GO tilbyder vi en billig prøveperiode, så du kan se, om vores SMS-gateway lever op til dine krav. Uanset om du bruger os som virksomhed, organisation eller privatperson.

Med SMS2GO får du en billig SMS-gateway til din kundekontakt, markedsføring eller begge dele.

Vi har måske Danmarks bedste og mest stabile beskedplatform, som siden 2004 er gennemtestet og brugt af de største virksomheder og offentlige institutioner i Danmark.

Vi integrerer med alle systemer og er eksperter i at hjælpe dig til den rigtige løsning. Hvilket kodesystem (eks: C#, JAVA, PHP, ASP.NET, JSON) i anvender er ligegyldigt, da vi er kompatible med alt.

SMS2GO Gateway er som en de få rigtige SMS-leverandører i Danmark direkte forbundet til de danske teleselskaber. Det betyder kortest vej til modtager og dermed den sikreste måde at få leveret budskabet.

Du kan kontakte os på kontakt@cim-mobility.dk.

Prøv os uden binding i 14 dage og helt gratis

Du kan roligt teste med vores lille gratis pakke af SMS beskeder 

sms2go developer

Er der noget du vil spørge om?

Send en SMS med dit spørgsmål til 1276 eller

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Det har andre spurgt om (FAQ)

  Kan jeg oprette alle de klubber / lister jeg vil? 

  Ja – du kan oprette alle de lister du ønsker. Vær dog opmærksom på at medlemsantallet er afhængig af abonnements type. 

   

  Hvad er jeres kapacitet hvis jeg vil sende til mange tusinde på en gang? 

  Vi bulker altid kampagner ud. Vi skelner imellem straks trafik og kampagne trafik. I vores administration er det muligt at vælge prioritet samt Queue size. 

   

  Kan jeg modtage svar på mine kampagner? 

  Ja – hvis du vælger at tilkøbe 2-vejs trafik på dine liste kan du modtage svar. Svar kan endvidere videresendes til din egen SMS, Mail mv.