SMS gateway til virksomheder og b2b

SMS’er bliver en stadig mere anvendt kommunikationsform mellem virksomheder og deres kunder eller medarbejdere. I servicefagene er SMS-påmindelser blevet en naturlig metode til at minde kunder om indgåede aftaler (frisørtider, lægekonsultation eller andre aftaler) eller til information om udførte reparationer, pakker til afhentning og lignende.

Disse SMS’er bliver naturligvis ikke udsendt fra en mobiltelefon én efter én, men bliver dirigeret ud til kunderne via en SMS gateway, som gør det muligt at udforme og sende en SMS fra PC. Du får dermed en nem og direkte kommunikationslinje til dine kunder, som ikke betyder, at du skal sætte hverken hele eller halve arbejdsdage af til arbejdet.

I denne artikel kommer vi med nogle gode grunde til at vælge at benytte en SMS gateway som virksomhed samt en forklaring af, hvad en SMS gateway er.

sms-gateway virksomheder

Fordele ved en SMS gateway for dig som virksomhed

I dette afsnit følger 12 grunde til, at du skal begynde at bruge SMS-beskeder til din virksomhed. Her kan du se, hvorfor du nemt kan begynde at bruge SMS-beskeder som et godt supplement til din øvrige kommunikation og markedsføring.

 

 1. Øjeblikkelig levering

SMS-beskeder bliver leveret lynhurtigt, og det er også effektivt – det tager kun sekunder at nå ud til et stort publikum. Denne måde at levere hurtige og direkte beskeder til modtageren er noget, som langt overgår andre former for markedsføring.

 

 1. Umiddelbare resultater

Når du sender beskeder ud, vil du være i stand til at se hvor mange der har modtaget dine beskeder og måske vigtigst af alt reageret på dem.

SMS2Go tilbyder også et bagvedliggende system, som gør det muligt at analysere på resultaterne af en SMS-kampagne eller SMS-kommunikation.

 

 1. Personlig

SMS’er er en meget personlig kommunikationsform, fordi de sendes direkte til den hver modtager. Det betyder også at personer vil være mere tilbøjelige til at reagere med en personlig umiddelbarhed. For at forstærke denne effekt har vores system mulighed for at tilpasse hver enkelt besked med modtagerens navn.

Potentielle kunder er langt mere tilbøjelige til at give dig en e-mail-adresse, end de er til at give deres mobiltelefonnummer, så selvfølgelig er et e-mail-nyhedsbrev et godt supplement til SMS-beskeder, men det viser også hvor personligt et telefonnummer er for de fleste mennesker. Hvis du allerede har din kundes telefonnummer er der en chance for, at de vil læse din besked på en anden måde, fordi de allerede har ”sagt god for dig” ved at give dig deres telefonnummer.

 

 1. Omkostningseffektiv

Der er ikke andre markedsføringsmetoder der giver så markante resultater, og specielt ikke hvis man sammenligner med de mere ”traditionelle” metoder for markedsføring som eksempelvis radio, tv og aviser.

 

 1. Enkelt og let

På grund af sin enkelhed og rækkevidde er SMS blevet en globalt vedtaget kommunikationskanal. Alle ved, hvordan man åbner, læser og sender en besked. Desuden er beskederne korte, konkrete og går direkte til sagen takket være begrænsningen på 160 tegn i en besked.

 

 1. Global markedsføring

SMS’er er designet til at nå ud til enhver, der har en mobiltelefon og mobildækning. Det betyder, du kan nå millioner af mennesker på et øjeblik, når som helst og hvor som helst.

Det anslås, at der er op til 7 milliarder mobiltelefoner i daglig brug i dag. SMS er en af ​​de få teknologier, der fungerer universelt mellem alle mobiloperatører i verden.

 

 1. Direkte levering

SMS er blandt de mest direkte måder at kommunikere med klienter på, bortset fra at mødes ansigt til ansigt eller gennem telefonopkald. Fysiske møder og telefonopkald kan være tidskrævende og dyre, så SMS-beskeder er et oplagt valg.

 

 1. Præcis

Når du først har segmenteret dit publikum, kan du målrette nøjagtigt mod grupper af kunder med en række marketingbudskaber. At forstå, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer, betyder, at du kan forbedre din tilgang for at maksimere salgspotentialet.

 

 1. Effektiv

Evnen til at planlægge tekstbeskeder betyder, at du kan spare tid i planlægningen af ​​din kampagne. Forskellige beskeder kan målrettes mod forskellige grupper af mennesker, og det giver sig selv, at du ikke behøver skrive hver enkelt besked.

Dette giver mere tid til andre områder af virksomheden eller til at reagere på de leads eller ordrer, som SMS-kampagnen skaffer.

 

 1. Sporbar og analyse

SMS’er kan let spores. De fleste mobiloperatører, som vi samarbejder med, tilbyder leveringsrapporter, som kan være en god kilde til at have hånd i hanke med hvor mange beskeder, der er blevet leveret, så du fuldt ud og nøjagtigt kan vurdere succesen af dine kampagner. Det er brugbar information, som du efterfølgende kan bruge i din næste kampagne.

 

 1. Pålidelig

Mobiltelefoner har normalt ikke en spam-boks på deres SMS-indbakke. SMS-beskeder er generelt sikrere end e-mail, som kan levere alle slags ondsindede vedhæftede filer. Derudover forsøger mobilnetværket at levere SMS’er over en periode på 48 timer for at tage højde for, at telefoner kan være slukkede eller uden netværksdækning.

 

 1. SMS vs e-mail

SMS-beskeder har en langt højere “åbningsrate” end e-mail. Derudover risikerer du med e-mail at bruge tid på at sende mails til kunder, som har tilføjet din mailadresse til deres spamfilter. Hvis dine sms’er ikke leveres, får du besked om det gennem vores system.

E-mails har selvfølgelig også deres fordele og er stadig yderst effektive til at kommunikere med kunder og øge salgsmulighederne. Men SMS er faktisk hurtigere og sikrere generelt.

Hvad er en sms gateway?

En SMS gateway gør, at en computer kan sende og modtage SMS-beskeder til og fra en SMS-kompatibel enhed over mobilnetværket (normalt til en mobiltelefon). SMS gatewayen oversætter derefter den sendte besked og gør, at den kan leveres over netværket til modtageren.

På et tidspunkt var SMS gateways fysiske stykker hardware med SIM-kort og indbyggede antenner. Hver SMS gateway var individuelt forbundet til mobiltelefonnetværk for at sende tekstbeskeder på næsten samme måde som en normal mobiltelefon.

Moderne SMS gateways udsender normalt SMS’er til mobilnetværket via en SMPP-grænseflade, som netværket udstikker.

SMPP er en protokol til udveksling af SMS-beskeder mellem SMSC’er (Short Message Service Centers) og / eller eksterne SMS-enheder (ESME’er).

besked og svar
sms notifikationer

Hvad koster en SMS gateway?

Hos SMS2Go tilbyder vi en billig prøveperiode, så du kan se, om vores SMS-gateway lever op til dine krav. Uanset om du bruger os som virksomhed, organisation eller privatperson.

Med SMS2Go får du en billig SMS-gateway til din kundekontakt, markedsføring eller begge dele.

Hvad kan man bruge en sms-gateway til?

SMS-nyhedsbreve

En oplagt måde at bruge en SMS gateway på er til at udsende SMS-nyhedsbreve. Når abonnenter tilmelder sig din liste, kan du sende dem et SMS-nyhedsbrev med information om særlige rabatter eller specielle begivenheder.

SMS-grupper

Funktionen SMS-grupper gør, at du kan importere telefonnumre og navne til en modtagerliste, du definerer på forhånd (fx kunder eller medarbejdere). Når listen er klar, kan du bruge en funktion til at indsætte individuelle navne i en standard-besked for at gøre beskederne mere personlige.

SMS til reservationer

En SMS gateway kan også være nyttig for eksempelvis restauranter, der gerne vil give gæster mulighed for at skrive sig selv og/eller bekendte på en gæsteliste via SMS. Navnene fra listen kan nemt eksporteres til Excel og printes ud.

SMS-afstemninger

Du kender sikkert funktionen fra fjernsynet, hvor du kan stemme på din yndlingsdeltager fra Vild med dans eller X Factor. Det er muligt på grund af en SMS gateway. Med SMS2Go kan du også benytte SMS-afstemninger til at registrere dine kunders holdning til et bestemt emne eller spørgsmål. Resultatet af afstemningen kan automatisk eksporteres til Excel.

SMS-notifikationer

Stadig flere webshops bruger en SMS gateway til at holde deres kunder orienteret om ordrestatus og forsendelse af pakker. Læger, tandlæger og frisører bruger systemet til at minde patienter og kunder om, at de har en konsultation. Cykelsmede og værksteder sender en SMS, når bilen eller cyklen er klar til afhentning. Transportselskaber informerer om forsinkelser og aflyste afgange.

SMS-konkurrencer

SMS-konkurrencer er en anden funktion, som en SMS gateway giver. Med denne funktion kan du afholde konkurrencer og lade systemet trække én eller flere vindere helt automatisk. Hvis du selv ønsker at finde en vinder, kan du eksportere alle deltagere, der har svaret rigtigt, til Excel.

sms2go code

Send sms fra computeren

En SMS gateway bliver primært brugt af virksomheder, som bruger SMS i deres daglige arbejde, enten til kundeinformation, påmindelser eller mobil markedsføring. Med SMS2Go får du adgang til en lang række funktioner, som kan forbedre arbejdsgangene eller markedsføringen af din virksomhed.

Du kan bruge vores gateway til at sende SMS’er fra en PC. Hvis du vælger vores SMS gateway-løsning fra SMS2Go får du adgang til en række funktioner til håndtering af din virksomheds SMS-service eller markedsføring. Du kan sende SMS’er fra PC enten gennem vores online brugerflade eller ved at benytte din egen mail klient. Du kan også integrere andre former for tovejskommunikation som eksempelvis Facebook Messenger, Microsoft Teams mv.

Ved at bruge vores API kan du oprette beskeder i din e-mail klient og få dem leveret som SMS’er hos dine modtagere. Du kan sende SMS’er fra PC både til enkelte modtagere og til en gruppe via gruppe SMS.

Prøv os uden binding i 14 dage og helt gratis

Vi håber, at denne tekst har vakt din interesse for at bruge os og vores ekspertise indenfor SMS-løsninger og SMS gateways til din interne og eksterne kommunikation i virksomheden.

Hos SMS2Go tilbyder vi en billig prøveperiode, så du kan se, om vores SMS-gateway lever op til dine krav. Uanset om du bruger os som virksomhed, organisation eller privatperson.

Ring til os med det samme og lad os have en uforpligtende samtale. Du er også meget velkommen til at skrive os en e-mail med dine spørgsmål.

sms2go developer

Er der noget du vil spørge om?

Send en SMS med dit spørgsmål til 1276 eller

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Det har andre spurgt om (FAQ)

  Kan jeg oprette alle de klubber / lister jeg vil? 

  Ja – du kan oprette alle de lister du ønsker. Vær dog opmærksom på at medlemsantallet er afhængig af abonnements type. 

   

  Hvad er jeres kapacitet hvis jeg vil sende til mange tusinde på en gang? 

  Vi bulker altid kampagner ud. Vi skelner imellem straks trafik og kampagne trafik. I vores administration er det muligt at vælge prioritet samt Queue size. 

   

  Kan jeg modtage svar på mine kampagner? 

  Ja – hvis du vælger at tilkøbe 2-vejs trafik på dine liste kan du modtage svar. Svar kan endvidere videresendes til din egen SMS, Mail mv.