Gratis SMS2GO trial

Trial af SMS2GO – 14 dages gratis prøve konto. Kreditkort ikke nødvendigt!

Herunder kan du tilmelde dig en trial på SMS2GO. Det tager kun kort tid at blive oprettet, og du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere, så du bliver hjulpet godt i gang med at få sat løsningen op.

Inkluderet i gratis prøve

Andre muligheder (kontakt os for at få en prøve)

Prøveperiode & priser

Gratis SMS gateway

Hos SMS2GO tilbyder vi en gratis trial, så du kan se, om vores SMS-gateway lever op til dine krav. Uanset om du bruger os som virksomhed, organisation eller privatperson.

Som erhvervsdrivende har du måske overvejet at bruge SMS’er som kommunikationsform, enten til servicemeddelelser, kortere orienterende beskeder, som et led i din markedsføring af virksomheden eller markedsføring af produkter eller ydelser. I så fald er du sikkert på udkig efter en billig SMS gateway, som lever op til de krav, du måtte have.

Med SMS2GO får du en billig SMS-gateway til din kundekontakt, markedsføring eller begge dele.

Nemt og hurtigt

Hvordan kommer jeg i gang med min gratis prøveperiode?

Du er altid velkommen til at udfylde formularen her på siden og oprette din gratis trial med det samme. Du kan selvfølgelig også give os et kald eller sende en mail, så vi finder ud af, hvordan vi skaber den bedste løsning for dig.

Er du i tvivl om hvad en billig SMS gateway kan bidrage med til din virksomhed? Så læs videre her på siden.

Mange muligheder

Hvad kan en SMS gateway bruges til?

SMS bliver i stigende omfang benyttet til kundekontakt i virksomheder i Danmark og over hele verden for den sags skyld. SMS taler direkte til dine kunder på en moderne, direkte og let læselig måde. SMS’er har ofte en større effekt end e-mails, traditionel post og henvendelser pr. telefon. E-mails havner alt for ofte i spamfiltret hos kunde, og mange er forbeholdne over for at svare på opkald fra numre, de ikke kender. Men med hensyn til SMS’er er der derimod langt færre forhindringer.

Vores SMS gateway tilbyder tovejskommunikation med dine kunder.

På denne simple måde kan du nu effektivt begynde at kommunikere direkte via SMS med dine kunder.

I forbindelse med din brug af vores ydelser er vi altid klar til at komme med gode råd for at maksimere det potentiale, du har, ved hjælp af denne nye platform. Det kan eksempelvis være i forbindelse med at yde god kundeservice til dine kunder. Dine kunder vil derefter svare på dine sms’er, hvorefter du eller dine ansatte kan fortsætte samtalen via vores software eller gennem software, du allerede kender ved hjælp af vores API.

SMS-modulet integreres problemfrit med jeres eksisterende IT-systemer, hvilket betyder, at du kan reducere belastningen på kundeservice-centret ved blot at dirigere kunder – som venter på linjen – til SMS-tjenesten.

Alternativt kan du tilpasse dine SMS-beskeder og sende dem til kunder, der har afbrudt opkaldet, mens de venter på at få fat på en medarbejder.

På den måde kan SMS’er bruges som et form for svar til kunder, der ikke kommer igennem med et ordinært opkald.

Med vores services kan vi også tilbyde bulk SMS-markedsføring, så dine kunder kan svare direkte på de SMS-beskeder, du sender dem. Vi understøtter også MMS-beskeder og -billeder, så mulighederne er mange.

Gode fordele

Fordele ved billig SMS gateway

SMS2GO er en billig SMS gateway, som indeholder alle funktioner til moderne kundehenvendelse – og mere til. Med SMS2GO kan du blandt andet:

  • Sende SMS’er via e-mail
  • Navneflette SMS’er med dit navnekartotek
  • Implementere funktioner i egne it systemer
  • Oprette SMS skabeloner
  • Tidsbestemme dine udsendelser på forhånd
  • Sende gruppe-SMS til flere personer ad gangen
  • Og meget mere
 

SMS’er har eksisteret siden 1992. Da blev den første besked sendt. Det har næsten ikke ændret sig siden da. Den måde, vi bruger det, er grundlæggende stadig den samme. Og alligevel er det stadig mere populært end nogensinde, især for erhvervslivet!

Der er mange måder, du kan udnytte SMS-mediet som et stærkt redskab til din virksomhed sammen med de mange fordele, det giver.

Send fra computeren

Hvordan virker en SMS gateway

En SMS Gateway gør det muligt for en computer at sende og modtage SMS-beskeder til og fra en SMS-kompatibel enhed over mobilnetværket (som regel til en mobiltelefon). En SMS gateway oversætter den sendte besked og laver den op til en SMS-besked, som kan leveres over mobilnetværket.

På et tidspunkt var SMS gateways et stykke fysisk hardware med SIM-kort og indbyggede antenner. Hver SMS gateway var individuelt forbundet til mobilnetværket for at sende tekstbeskeder næsten ligesom en normal mobiltelefon.

I dag fungerer det anderledes. Her dirigerer en moderne SMS-gateway nemlig SMS-beskederne til mobilnetværkene via en SMPP-grænseflade, som netværket udstikker. Enten direkte eller via en aggregator, der sender beskeder til flere netværk.

SMPP, er en protokol til udveksling af SMS-beskeder mellem SMSC’er (Short Message Service Centers) og/eller eksterne SMS-enheder (ESME’er).

Kommunikation fra en virksomhed

Hvem bruger typisk en SMS gateway?

SMS’er bliver brugt mere og mere som kommunikationsform mellem virksomheder og deres kunder eller medarbejdere. SMS-påmindelser er blevet en naturlig metode til at minde kunder om indgåede aftaler i servicefagene, for eksempel til frisørtider, lægekonsultation eller andre aftaler, eller til information om udførte reparationer, pakker til afhentning og lignende.

Vi tilbyder også løsninger til offentlige myndigheder, der har behov for at sende informationer ud til borgerne.

I forbindelse med corona-pandemien har vi eksempelvis håndteret sundhedsmyndighedernes kommunikation med borgerne omkring testsvar og flere andre ting.

Vi har ligeledes været med til at implementere det offentlige NemSMS-system i mange kommuner og regioner.